Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]Интегриран ограбващ транспорт Варна.... днес жена ми

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgИнтегриран ограбващ транспорт Варна.... днес жена ми
Коментари Харесай

Баща от Варна: Интегриран ограбващ транспорт Варна. Машината за билети глътна 5 лева за билетче на жена ми и 10 лева на ученик без да връща ресто

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

" Интегриран ограбващ превоз Варна ".... през днешния ден жена ми пътува с дребната ми щерка в рейс 17А. При предпочитание от нейна страна да си закупи билет с монети, то те биват отхвърлени от машината. Решава да пусне банкнота от 5 лева И чака ресто... Но то не идва и машината продължава да си работи. Все отново получава билетче. " Това споделя Павел Лозанов във фейсбук групата " Свободна Варна ".

Ето какво се случило по-късно:

До нея пътува възпитаник към 4-ти клас, отиващ на подготовка в плувния басейн. Той споделил на жена ми, че машината му глътнала 10 лева и не му върнала ресто преди нея. И в този момент след подготовка би трябвало да върви пешком до Галата (върви пеш бе, както се изрази ПКП).

Жена ми несъмнено не оставила по този начин нещата и дала на момчето 2 лева с цел да може да се прибере (въпросната монета, която машината не поискала преди това).

В рейса имало и контрола. След като споделиле казуса на контрольорката, тя ги пратила да си търсят парите на 4-ти етаж в стоматологията. Ама по какъв начин ще докажеш, че тези пари са ти глътнати и ти се дължат.

Браво на Община Варна за следващия случай за статистиката, където елементарните български жители биват ограбвани от една корупционна машина на 21-ви век!!!!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР